Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469
Title: Фактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарства
Authors: Квятко, Т. М.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Квятко Т. М. Фактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Abstract: Стаття присвячена вивченню механізму дії та визначенню ступеня впливу факторів формування обсягу попиту на внутрішньому ринку продукції свинарства. Запропоновано та обґрунтовано методичний підхід до моделювання процесу формування обсягів попиту в даному сегменті ринку агропродольчої продукції.
The results of researches of demand forming factors influence and measurement on the internal pork market are considered in the article. The methodic of demand formation process modeling on internal pork market is proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469
Appears in Collections:Випуск105: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_105_2010_30.pdf194.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.