Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48431
Title: Колебания напряжений в зерновой смеси, псевдоожиженной цилиндрическим виброрешетом
Other Titles: Коливання напружень у зерновій суміші, псевдорозрідженій циліндричним віброрешетом
Vibrations of stresses in grain mix, vibroliquevaction of the cylindrical vibrosieve
Authors: Тищенко, Л. Н.
Ольшанский, В. П.
Ольшанский, С. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Тищенко Л. Н., Ольшанский В. П., Ольшанский С. В. Колебания напряжений в зерновой смеси, псевдоожиженной цилиндрическим виброрешетом. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 14-20.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: Получены формулы для вычисления касательных напряжений в кольцевом слое зерновой смеси при её движении внутри вертикального цилиндрического виброрешета. Проведены расчёты и показано затухание касательных напряжений с приближением к свободной внутренней поверхности слоя.
Одержано формули для обчислень дотичних напружень у кільцевому шарі зернової суміші при и русі всередині вертикального циліндричного віброрешета. Проведено розрахунки і показано затухання дотичних напружень по мірі наближення до вільної внутрішньої поверхні шару.
Formulas for calculating the shear stresses in the annular layer of grain mixture as it moves inside a vertical cylindrical vibrosieve were obtain. The calculations show the attenuation and shear stresses approaching the inner surface of the free layer
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48431
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_4.pdf387.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.