Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48430
Назва: Модель двуслойного движения зерновой смеси по модернизированному виброцентробежному решету
Інші назви: Модель двошарового руху зернової суміші по модернізованому вібровідцентровому решету
The model of double-layer motion of corn mixture on the modernized vibro-centrifugal sieve
Автори: Тищенко, Л. Н.
Абдуева, Ф. М.
Ольшанський, В. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Тищенко Л. Н., Абдуева Ф. М., Ольшанский В. П. Модель двуслойного движения зерновой смеси по модернизированному виброцентробежному решету. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 5-14.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): На основе гидродинамической теории псевдоожиженной сыпучей среды получены выражения для определения объемной производительности и средней скорости движения сходовой фракции зерновой смеси (ЗС) по поверхности вертикального виброцентробежного решета.
На основі гідродинамічної теорії псевдорозрідженого сипучого середовища одержано вирази для визначення об'ємної продуктивності та середньої швидкості руху сходової фракції зернової суміші по поверхні вертикального вібровідцентрового решета.
On the basis of the hydrodynamical model of the fluidized granulated solids the formulae to research the average speed and volume flow of grain compound layer tailings fraction (separator efficiency), moving on the uprated surface of the vertical vibro-centrifugal sieve were obtained.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48430
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_3.pdf457.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.