Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48393
Назва: Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва
Автори: Сокольська, Т. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сокольська Т. В. Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено особливості розвитку інноваційних процесів у сільськогосподарському виробництві та їх вплив на конкурентоспроможність галузі. Обґрунтована необхідність здійснення наукових розробок з урахуванням потреб та попиту виробників та споживачів на нові матеріали, продукти, технології, зміцнення акценту державної підтримки розвитку наукових досліджень в навчальних закладах.
The paper highlights peculiarities of innovative process development in agriculture production and their influence on the branch compatibility. We have grounded the necessity of implementing scientific tools considering producers and customers’ needs and demand for new materials, products, technologies, shifting an accent of state support for development of scientific research in educational institutions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48393
Розташовується у зібраннях:Випуск104: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_104_2010_53.pdf111.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.