Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48393
Название: | Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва |
Авторы: | Сокольська, Т. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Сокольська Т. В. Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті висвітлено особливості розвитку інноваційних процесів у сільськогосподарському виробництві та їх вплив на конкурентоспроможність галузі. Обґрунтована необхідність здійснення наукових розробок з урахуванням потреб та попиту виробників та споживачів на нові матеріали, продукти, технології, зміцнення акценту державної підтримки розвитку наукових досліджень в навчальних закладах. The paper highlights peculiarities of innovative process development in agriculture production and their influence on the branch compatibility. We have grounded the necessity of implementing scientific tools considering producers and customers’ needs and demand for new materials, products, technologies, shifting an accent of state support for development of scientific research in educational institutions. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48393 |
Располагается в коллекциях: | Випуск104: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_104_2010_53.pdf | 111.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.