Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48393
Title: Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва
Authors: Сокольська, Т. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сокольська Т. В. Інноваційна діяльність - головна умова підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104
Abstract: У статті висвітлено особливості розвитку інноваційних процесів у сільськогосподарському виробництві та їх вплив на конкурентоспроможність галузі. Обґрунтована необхідність здійснення наукових розробок з урахуванням потреб та попиту виробників та споживачів на нові матеріали, продукти, технології, зміцнення акценту державної підтримки розвитку наукових досліджень в навчальних закладах.
The paper highlights peculiarities of innovative process development in agriculture production and their influence on the branch compatibility. We have grounded the necessity of implementing scientific tools considering producers and customers’ needs and demand for new materials, products, technologies, shifting an accent of state support for development of scientific research in educational institutions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48393
Appears in Collections:Випуск104: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_104_2010_53.pdf111.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.