Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48325
Назва: Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Абрамова, Т. С.
Носіченко, Г. В.
Какадій, Ю. П.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Абрамова Т. С., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П. Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 148-149.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48325
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_148-149.pdf171.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.