Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48208
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Антоненко, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T08:40:52Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T08:40:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Чернова Л. О., Антоненко С. П. Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 120-121. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48208 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_120-121.pdf | 162.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.