Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48193
Title: | Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусів |
Authors: | Трощий, Т. В. Пивоваров, П. П. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 96-97. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48193 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_96-97.pdf | 167.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.