Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48152
Название: | Удосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації |
Другие названия: | Improvement of the personnel management system in the production and trade corporation |
Авторы: | Тютюнник, Олеся Олексіївна |
Научный руководитель: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування |
Ключевые слова: | управління персоналом;система;виробничо-торговельна корпорація;напрями удосконалення;personnel management;system;production and trade corporation;directions of improvement |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Тютюнник О. О. Удосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 – Менеджмент; наук. кер. С. С. Ткачова. Харків: ДБТУ, 2023. 93 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Основною метою кваліфікаційної (магістерської) роботи є розвиток
теоретичних і практичних положень щодо удосконалення системи управління
персоналом у виробничо-торговельній корпорації.
Об’єктом дослідження є система та процес управління персоналом у
виробничо-торговельній корпорації.
Предметом дослідження є теоретичні та практичні підходи до
удосконалення системи управління персоналом у корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД».
У кваліфікаційній магістерській роботі:
У першому розділі вивчено сутність поняття «управління персоналом»,
структуру та зміст системи управління персоналом; традиційні та інноваційні
методи управління персоналом; досвід корпорації «ROSHEN».
У другому розділі проведено комплексний аналіз діючої системи
управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД» за період 2020-2022 років.
У третьому розділі розроблено напрями удосконалення системи
управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД» на підставі результатів стратегічного аналізу, завдань стратегії
сталого розвитку корпорації. The main goal of the qualification (master's) work is the development of theoretical and practical provisions regarding the improvement of the personnel management system in the production and trade corporation. The object of the study is the system and process of personnel management in a production and trade corporation. The subject of the study is theoretical and practical approaches to the improvement of the personnel management system at the "BISCUIT-CHOCOLATE" corporation. In the qualifying master's thesis: The first chapter examines the essence of the concept of "personnel management", the structure and content of the personnel management system; traditional and innovative methods of personnel management; experience of "ROSHEN" corporation. In the second section, a comprehensive analysis of the current personnel management system in the production and trade corporation "BISCUIT CHOCOLATE" for the period of 2020-2022 was carried out. In the third section, directions for improving the personnel management system in the production and trade corporation "BISCUIT-CHOCOLATE" are developed based on the results of a strategic analysis, tasks of the corporation's sustainable development strategy |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48152 |
Располагается в коллекциях: | 073 - "Менеджмент" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_44_2_073z_22m-02_Tyutyunnyk.pdf Restricted Access | 1.25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.