Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorТютюнник, Олеся Олексіївна-
dc.date.accessioned2024-02-26T19:51:42Z-
dc.date.available2024-02-26T19:51:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТютюнник О. О. Удосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 – Менеджмент; наук. кер. С. С. Ткачова. Харків: ДБТУ, 2023. 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48152-
dc.description.abstractОсновною метою кваліфікаційної (магістерської) роботи є розвиток теоретичних і практичних положень щодо удосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації. Об’єктом дослідження є система та процес управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації. Предметом дослідження є теоретичні та практичні підходи до удосконалення системи управління персоналом у корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД». У кваліфікаційній магістерській роботі: У першому розділі вивчено сутність поняття «управління персоналом», структуру та зміст системи управління персоналом; традиційні та інноваційні методи управління персоналом; досвід корпорації «ROSHEN». У другому розділі проведено комплексний аналіз діючої системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД» за період 2020-2022 років. У третьому розділі розроблено напрями удосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпорації «БІСКВІТ ШОКОЛАД» на підставі результатів стратегічного аналізу, завдань стратегії сталого розвитку корпорації.uk_UA
dc.description.abstractThe main goal of the qualification (master's) work is the development of theoretical and practical provisions regarding the improvement of the personnel management system in the production and trade corporation. The object of the study is the system and process of personnel management in a production and trade corporation. The subject of the study is theoretical and practical approaches to the improvement of the personnel management system at the "BISCUIT-CHOCOLATE" corporation. In the qualifying master's thesis: The first chapter examines the essence of the concept of "personnel management", the structure and content of the personnel management system; traditional and innovative methods of personnel management; experience of "ROSHEN" corporation. In the second section, a comprehensive analysis of the current personnel management system in the production and trade corporation "BISCUIT CHOCOLATE" for the period of 2020-2022 was carried out. In the third section, directions for improving the personnel management system in the production and trade corporation "BISCUIT-CHOCOLATE" are developed based on the results of a strategic analysis, tasks of the corporation's sustainable development strategyuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectвиробничо-торговельна корпораціяuk_UA
dc.subjectнапрями удосконаленняuk_UA
dc.subjectpersonnel managementuk_UA
dc.subjectsystemuk_UA
dc.subjectproduction and trade corporationuk_UA
dc.subjectdirections of improvementuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління персоналом у виробничо-торговельній корпораціїuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the personnel management system in the production and trade corporationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_44_2_073z_22m-02_Tyutyunnyk.pdf
  Restricted Access
1.25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.