Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48062
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції в умовах розширеного відтворення
Автори: Легеза, Д. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Легеза Д. Г. Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції в умовах розширеного відтворення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113
Короткий огляд (реферат): Наведений взаємозв'язок між конкурентоспроможністю продукції та розширеним відтворенням. Розглянуті основні складові розширеного відтворення та їх вплив на конкурентоспроможність продукції. Теоретично обгрунтовано рівень норми прибутку та рентабельності при розширеному відтворенні.
Relationship between products competitiveness and expanded reproduction is presented. The main components of expanded reproduction and their impact on competitiveness are considered. The level of margins and profitability for the enlarged reproduction is theoretically grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48062
Розташовується у зібраннях:Випуск 113: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_113_2011-17.pdf333.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.