Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48053
Назва: Стан та перспективи виробництва сої на світовому ринку білково-олійних культур
Автори: Шевніков, М. Я.
Шевнікова, А. Є.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шевніков М. Я., Шевнікова А. Є. Стан та перспективи виробництва сої на світовому ринку білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113
Короткий огляд (реферат): У світовому виробництві, торгівлі на світовому ринку, сол є головним щорічно відновлюваним білково-олійним ресурсом, за рахунок якого значною мірою вирішується проблема харчового і кормового білка та олії. Україна має природні ресурси, які відповідають біологічним вимогам до вирощування цієї культури, які забезпечують лише 10% потреби внутрішнього ринку. Соя власного виробництва може стати не тільки одним з важливих ресурсів білка та олії, а й статтею значних фінансових надходжень.
In the world's production and trade, the soybean is a main from the yearly restoring protein-oil recourses. At the expense of it the problem of food and astern of protein and oil is deciding. Ukraine bas natural resources, which is correspond to demand to growing of this culture crops, which is provide just 10% of necessity of home market. The soybean of own production may to become one of the most important recourses of protein and oil and the item of significant financial incomes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48053
Розташовується у зібраннях:Випуск 113: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_113_2011-8.pdf347.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.