Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48041
Название: Міжнародні правила з тестування насіння: метод. вказівки зі спец. 201 ”Агрономія”
Авторы: Рожков, Артур Олександрович
Чигрин, Ольга Василівна
Гепенко, Олександра Вікторівна
Деревянко, Ірина Олександрівна
Воропай, Юлія Володимирівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Міжнародні правила з тестування насіння: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 ”Агрономія” за освітньо-професійною програмою ”Насінництво та насіннєзнавство”; Держ. біотехнол. ун-т; уклад.: А. О. Рожков, О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, І. О. Деревянко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання. Представлені теми для практичної та самостійної роботи. Методичні вказівки містять запитання для самоконтролю та підсумкового контролю знань, список рекомендованої літератури. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Насінництво та насіннєзнавство».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48041
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Mizhnarodni pravyla_24.pdf429.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.