Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Название: | Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку |
Авторы: | Корженівська, Н. Л. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Корженівська Н. Л. Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112 |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджується ефективність виробництва зернових культур на матеріалах Тернопільської області, що дає можливість виявити вплив чинників на її підвищення в умовах стабілізації продовольчого ринку. Investigated efficiency productions of grain-crops on materials of the Ternopil area that gives an opportunity to find out influence of factors on her increase in the conditions of stabilizing of food market. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 112: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_112_2011-61.pdf | 275.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.