Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Название: Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку
Авторы: Корженівська, Н. Л.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Корженівська Н. Л. Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112
Краткий осмотр (реферат): Досліджується ефективність виробництва зернових культур на матеріалах Тернопільської області, що дає можливість виявити вплив чинників на її підвищення в умовах стабілізації продовольчого ринку.
Investigated efficiency productions of grain-crops on materials of the Ternopil area that gives an opportunity to find out influence of factors on her increase in the conditions of stabilizing of food market.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Располагается в коллекциях:Випуск 112: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_112_2011-61.pdf275.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.