Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Title: Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку
Authors: Корженівська, Н. Л.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Корженівська Н. Л. Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112
Abstract: Досліджується ефективність виробництва зернових культур на матеріалах Тернопільської області, що дає можливість виявити вплив чинників на її підвищення в умовах стабілізації продовольчого ринку.
Investigated efficiency productions of grain-crops on materials of the Ternopil area that gives an opportunity to find out influence of factors on her increase in the conditions of stabilizing of food market.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Appears in Collections:Випуск 112: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_112_2011-61.pdf275.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.