Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933
Title: | Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку |
Authors: | Корженівська, Н. Л. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Корженівська Н. Л. Підвищення ефективності виробництва зерна як чинник стабільності продовольчого ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112 |
Abstract: | Досліджується ефективність виробництва зернових культур на матеріалах Тернопільської області, що дає можливість виявити вплив чинників на її підвищення в умовах стабілізації продовольчого ринку. Investigated efficiency productions of grain-crops on materials of the Ternopil area that gives an opportunity to find out influence of factors on her increase in the conditions of stabilizing of food market. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47933 |
Appears in Collections: | Випуск 112: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_112_2011-61.pdf | 275.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.