Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4791
Название: Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва
Авторы: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Петрів, В. О.
Ключевые слова: «Кагор»;вина;важкі метали;харчові продукти
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Петрів В. О. Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 224-229.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив важких металів на організм людини та гранично допустимі концентрації у харчових продуктах. Досліджено 10 зразків виноградного вина типу «Кагор» на предмет перевищення норм концентрації важких металів відповідно до діючої НТД.
Influence of cheavy metals on the man organism and maximum possible concentrations in food products are considered. 10 «Cahor» wines patterns were analyzed for the purpose exceeding of concentration rates of heavy metals according to valid requirements of specifications and technical documentation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4791
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_36.pdf259.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.