Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4791
Title: | Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва |
Authors: | Дубініна, А. А. Овчиннікова, І. Ф. Петрів, В. О. |
Keywords: | «Кагор»;вина;важкі метали;харчові продукти |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Петрів В. О. Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 224-229. |
Abstract: | Розглянуто вплив важких металів на організм людини та гранично
допустимі концентрації у харчових продуктах. Досліджено 10 зразків
виноградного вина типу «Кагор» на предмет перевищення норм концентрації
важких металів відповідно до діючої НТД. Influence of cheavy metals on the man organism and maximum possible concentrations in food products are considered. 10 «Cahor» wines patterns were analyzed for the purpose exceeding of concentration rates of heavy metals according to valid requirements of specifications and technical documentation. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4791 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_36.pdf | 259.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.