Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorМихайлова, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T14:52:06Z-
dc.date.available2022-08-12T14:52:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСафонова О. М., Попова Т. М., Михайлова Л. В. Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 210-218.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4789-
dc.description.abstractНа підставі аналізу літературних джерел було запропоновано новий вид зефіру з використанням бджолиного маточного молочка. Досліджено хімічний склад нового виробу, проведено порівняльний аналіз отриманих результатів з показниками зефіру, виготовленого за традиційною рецептурою.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of analysis of literary sources the new type of zephyr was offered with the use of bee uterine milk. Chemical composition of new good is investigational; the comparative analysis of the got results is conducted with the indexes of zephyr, made on the traditional compounding.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectбджолине маточне молочкоuk_UA
dc.subjectспоживчі властивостіuk_UA
dc.titleОптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_34.pdf274.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.