Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Попова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T14:52:06Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T14:52:06Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сафонова О. М., Попова Т. М., Михайлова Л. В. Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 210-218. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4789 | - |
dc.description.abstract | На підставі аналізу літературних джерел було запропоновано новий вид зефіру з використанням бджолиного маточного молочка. Досліджено хімічний склад нового виробу, проведено порівняльний аналіз отриманих результатів з показниками зефіру, виготовленого за традиційною рецептурою. | uk_UA |
dc.description.abstract | On the basis of analysis of literary sources the new type of zephyr was offered with the use of bee uterine milk. Chemical composition of new good is investigational; the comparative analysis of the got results is conducted with the indexes of zephyr, made on the traditional compounding. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | бджолине маточне молочко | uk_UA |
dc.subject | споживчі властивості | uk_UA |
dc.title | Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_34.pdf | 274.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.