Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47790
Title: Митне регулювання зовнішньоекономічної діяльності: метод. вказівки зі спец. 292 «Міжнародні економічні відносини»
Authors: Величко, Катерина Юріївна
Андросова, Тетяна Василівна
Кулініч, Оксана Андріївна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Митне регулювання зовнішньоекономічної діяльності: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» ОПП Міжнародна економіка; уклад.: К. Ю. Величко, Т. В. Андросова, О. І. Кулініч. Харків: ДБТУ, 2023. 62 с.
Abstract: Методичні вказівки з дисципліни «Митне регулювання ЗЕД» для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти містять навчально-методичний план та методичні рекомендації за змістовими модулями та темами дисципліни, а саме: мету вивчення теми, теоретичне резюме за темами, питання для самоконтролю, практичні завдання для самостійного розгляду і рекомендації щодо їх розв’язання, тематику індивідуальної роботи та правила її виконання; список рекомендованої літератури. Методичні вказівки є засобом, який сприяє закріпленню теоретичної матеріалу та набуттю здобувачами необхідних знань та навичок з проблематики митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47790
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Mitne regulyuvannya ZED_23_pdf.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.