Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47723
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бронська, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-21T09:44:55Z | - |
dc.date.available | 2024-02-21T09:44:55Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бронська О. Ю. Трансформаційні зміни інструментів бренду на м'ясопереробному підприємстві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47723 | - |
dc.description.abstract | У статті виділено основні принципи для здійснення змін на рівні позиціонування бренду; обґрунтовано необхідність зосередження позиціонування бренду м'ясо-ковбасної продукції саме на забезпеченні основних вимог споживачів; наведена характеристика змін в комунікаційній політиці в сучасних умовах; рекомендовано проведення оцінки ефективності інноваційних програм просування по запропонованій методиці. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article basic principles are selected for realization of changes at the level of positioning of brand; the necessity of concentration of positioning of brand of meat- sausage products is grounded exactly on providing of the basic requirements of users; description of changes is resulted in an of communication policy in modern terms; the lead through of estimation of efficiency of the innovative programs of advancement is recommended on the offered method. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112 | - |
dc.title | Трансформаційні зміни інструментів бренду на м'ясопереробному підприємстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 112: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_112_2011-22.pdf | 273.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.