Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Title: Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки
Authors: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Піддубний, В. В.
Штих, С. В.
Keywords: глива звичайна;заморожування;діапазони температур кристалізації
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183.
Abstract: Вивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані отримані дані.
The basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_29.pdf196.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.