Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorДіденко, О. В.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:27:59Z-
dc.date.available2022-08-12T12:27:59Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко Д. М., Діденко О. В., Даниленко Л. В. Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 170-177.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4768-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо визначення електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових перців як перспективного методу експертизи якості. Досліджено вплив різних умов вирощування на зміни кінетики сили струму, вольт-амперних характеристик та електролітичного потенціалу.uk_UA
dc.description.abstractThe problem is determination of the electrical properties of greenhouse and open-fields peppers as the promising for expansion of quality examination. The effect of different growth conditions on the change in the kinetics of amperage, current-voltage characteristics and electrolytic potential had been studied.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectперець солодкийuk_UA
dc.subjectекспрес-аналіз якостіuk_UA
dc.subjectекспертиза якостіuk_UA
dc.titleВикористання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_28.pdf332.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.