Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Діденко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Даниленко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:27:59Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:27:59Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Діденко О. В., Даниленко Л. В. Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 170-177. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4768 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання щодо визначення електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових перців як перспективного методу експертизи якості. Досліджено вплив різних умов вирощування на зміни кінетики сили струму, вольт-амперних характеристик та електролітичного потенціалу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem is determination of the electrical properties of greenhouse and open-fields peppers as the promising for expansion of quality examination. The effect of different growth conditions on the change in the kinetics of amperage, current-voltage characteristics and electrolytic potential had been studied. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | перець солодкий | uk_UA |
dc.subject | експрес-аналіз якості | uk_UA |
dc.subject | експертиза якості | uk_UA |
dc.title | Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_28.pdf | 332.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.