Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767
Title: Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм
Authors: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Keywords: токсичні дії алкоголю;алкогольна продукція;зниження токсичної дії
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 164-170.
Abstract: Розглянуто питання оцінки рівня токсичної дії алкоголю на організм людини. Рівень споживання алкогольної продукції в Україні. Методи зниження токсичної дії алкогольної продукції.
The problem of assessing the level of the toxic effect of alcohol on the human body. The level of consumption of alcohol production in Ukraine. Methods for reducing toxic effects of alcohol.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_27.pdf197.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.