Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:20:16Z-
dc.date.available2022-08-12T12:20:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 164-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767-
dc.description.abstractРозглянуто питання оцінки рівня токсичної дії алкоголю на організм людини. Рівень споживання алкогольної продукції в Україні. Методи зниження токсичної дії алкогольної продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of assessing the level of the toxic effect of alcohol on the human body. The level of consumption of alcohol production in Ukraine. Methods for reducing toxic effects of alcohol.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоксичні дії алкоголюuk_UA
dc.subjectалкогольна продукціяuk_UA
dc.subjectзниження токсичної діїuk_UA
dc.titleСпособи зниження токсичного ефекту алкоголю на організмuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_27.pdf197.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.