Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Пенкіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Колесник, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:20:16Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:20:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 164-170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4767 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оцінки рівня токсичної дії алкоголю на організм людини. Рівень споживання алкогольної продукції в Україні. Методи зниження токсичної дії алкогольної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of assessing the level of the toxic effect of alcohol on the human body. The level of consumption of alcohol production in Ukraine. Methods for reducing toxic effects of alcohol. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | токсичні дії алкоголю | uk_UA |
dc.subject | алкогольна продукція | uk_UA |
dc.subject | зниження токсичної дії | uk_UA |
dc.title | Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_27.pdf | 197.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.