Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Писаренко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Ломонос, Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-20T12:18:44Z | - |
dc.date.available | 2024-02-20T12:18:44Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Писаренко В. В., Ломонос Л. М. Особливості формування маркетингової цінової політики аграрних підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47676 | - |
dc.description.abstract | У статі сформульовано поняття цінової політики. Охарактеризовано процес ціноутворення та види цін на плодоовочеву продукцію. Запропоновані шляхи оптимізації ціноутворення на плодоовочеву продукцію використання яких дозволить підприємствам поліпшити ефективність вирощування продукції та фінансовий стан. | uk_UA |
dc.description.abstract | The concept of price policy is formulate in the article process of form produce has been characterized. Ways of pricing optimization of fruit and vegetable products are introduced, using them, enterprises increase their efficiency of growing and finance. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112 | - |
dc.title | Особливості формування маркетингової цінової політики аграрних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 112: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_112_2011-7.pdf | 281.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.