Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656
Назва: Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць
Автори: Анісімова, О. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Анісімова О. В. Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні фактори поліпшення якості харчових яєць, як можуть бути використанні у вітчизняному птахівництві для забезпечення його ефективного розвитку
The basic factors of improvement of quality of food eggs which can be used in domestic fowling for providing of him effective development are analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656
Розташовується у зібраннях:Випуск 98: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_98_2010_15.pdf122.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.