Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656
Title: Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць
Authors: Анісімова, О. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Анісімова О. В. Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Abstract: Проаналізовано основні фактори поліпшення якості харчових яєць, як можуть бути використанні у вітчизняному птахівництві для забезпечення його ефективного розвитку
The basic factors of improvement of quality of food eggs which can be used in domestic fowling for providing of him effective development are analyzed
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656
Appears in Collections:Випуск 98: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_98_2010_15.pdf122.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.