Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47650
Назва: Удосконалення виробничої структури підприємства
Інші назви: The improvement of the enterprise’s production structure
Автори: Шпартюк, Наталія Олександрівна
Науковий керівник : Подольська, Ольга Василівна
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Ключові слова: виробнича структура;оптимальність;менеджмент;якість;механізм;трансформація;production structure;optimality;management;quality;mechanism;transformation
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шпартюк Н. О. Удосконалення виробничої структури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. О. В. Подольська; Харків, 2023. 74 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи корекції виробничої структури в аграрному підприємстві. Проведено аналіз ефективності використання виробничих ресурсів підприємства, визначено склад і структуру земельних ресурсів, обсяг і структуру валової і товарної продукції, здійснено оцінку теоретично і методично обґрунтованих напрямків підвищення продуктивності праці організацій аграрного сектора на перехід до оптимальної виробничої структури адаптованої до умови ринкової економіки. Надано пропозиції щодо проектування оптимального варіанта виробничої структури, який рекомендується до впровадження.
In the diploma thesis the theoretical bases of correction of production structure in agrarian enterprise are considered. The analysis of the efficiency of use of production resources of the enterprise, the composition and structure of land resources, the volume and structure of gross and commodity products, the evaluation of theoretically and methodologically substantiated directions of increasing the productivity of agricultural organizations' organizations in the transition to an optimal production structure adapted to the market economy conditions. Suggestions are made for designing the optimal production structure that is recommended for implementation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47650
Розташовується у зібраннях:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_44_2_073_19b-02_Shpartyuk.pdf
  Restricted Access
1.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.