Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Подольська, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Шпартюк, Наталія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-19T10:38:28Z | - |
dc.date.available | 2024-02-19T10:38:28Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шпартюк Н. О. Удосконалення виробничої структури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. О. В. Подольська; Харків, 2023. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47650 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи корекції виробничої структури в аграрному підприємстві. Проведено аналіз ефективності використання виробничих ресурсів підприємства, визначено склад і структуру земельних ресурсів, обсяг і структуру валової і товарної продукції, здійснено оцінку теоретично і методично обґрунтованих напрямків підвищення продуктивності праці організацій аграрного сектора на перехід до оптимальної виробничої структури адаптованої до умови ринкової економіки. Надано пропозиції щодо проектування оптимального варіанта виробничої структури, який рекомендується до впровадження. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the diploma thesis the theoretical bases of correction of production structure in agrarian enterprise are considered. The analysis of the efficiency of use of production resources of the enterprise, the composition and structure of land resources, the volume and structure of gross and commodity products, the evaluation of theoretically and methodologically substantiated directions of increasing the productivity of agricultural organizations' organizations in the transition to an optimal production structure adapted to the market economy conditions. Suggestions are made for designing the optimal production structure that is recommended for implementation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | виробнича структура | uk_UA |
dc.subject | оптимальність | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | механізм | uk_UA |
dc.subject | трансформація | uk_UA |
dc.subject | production structure | uk_UA |
dc.subject | optimality | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | mechanism | uk_UA |
dc.subject | transformation | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробничої структури підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | The improvement of the enterprise’s production structure | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
Appears in Collections: | 073 - "Менеджмент" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_B_44_2_073_19b-02_Shpartyuk.pdf Restricted Access | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.