Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Назва: Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре
Автори: Дмитревський, Д. В.
Лисаченко, Є. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дмитревський Д. В., Лисаченко Є. С. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 568-571
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-568-571.pdf326.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.