Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЛисаченко, Є. С.-
dc.date.accessioned2024-02-16T20:41:08Z-
dc.date.available2024-02-16T20:41:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДмитревський Д. В., Лисаченко Є. С. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 568-571uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-568-571.pdf326.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.