Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Лисаченко, Є. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T20:41:08Z | - |
dc.date.available | 2024-02-16T20:41:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дмитревський Д. В., Лисаченко Є. С. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 568-571 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-568-571.pdf | 326.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.