Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Title: | Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре |
Authors: | Дмитревський, Д. В. Лисаченко, Є. С. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дмитревський Д. В., Лисаченко Є. С. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 568-571 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-568-571.pdf | 326.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.