Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Title: Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре
Authors: Дмитревський, Д. В.
Лисаченко, Є. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дмитревський Д. В., Лисаченко Є. С. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 568-571
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47606
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-568-571.pdf326.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.