Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47581
Назва: Дослідження вливу величини і тривалості напруги на адгезійну міцність тіста
Автори: Гурський, П. В.
Хухлей, С. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Хухлей С. О. Дослідження вливу величини і тривалості напруги на адгезійну міцність тіста. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 511-512
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47581
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-511-512.pdf335.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.