Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorХухлей, С. О.-
dc.date.accessioned2024-02-16T19:47:39Z-
dc.date.available2024-02-16T19:47:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГурський П. В., Хухлей С. О. Дослідження вливу величини і тривалості напруги на адгезійну міцність тіста. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 511-512uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47581-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження вливу величини і тривалості напруги на адгезійну міцність тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-511-512.pdf335.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.