Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47433
Назва: | Практичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Автори: | Серік, М. Л. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Серік М. Л. Практичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 312-313. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47433 |
Розташовується у зібраннях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_312-313.pdf | 704.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.