Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.date.accessioned2024-02-14T15:29:54Z-
dc.date.available2024-02-14T15:29:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСерік М. Л. Практичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 312-313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47433-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрактичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_312-313.pdf704.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.