Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47433
Title: Практичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Серік, М. Л.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Серік М. Л. Практичні аспекти запровадження дуальної освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 312-313.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47433
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_312-313.pdf704.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.