Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47244
Назва: Стандартизація та сертифікація насіння: тестові завдання зі спеціальності 201 ”Агрономія”
Автори: Рожков, Артур Олександрович
Чигрин, Ольга Василівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Стандартизація та сертифікація насіння: тестові завдання до самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 ”Агрономія” за освітньо-професійною програмою ”Насінництво та насіннєзнавство”; Державний біотехнол. університет; уклад. А. О. Рожков, О. В. Чигрин. Харків: б. в., 2024. 26 с.
Короткий огляд (реферат): Методична розробка містять 125 тестових завдань за програмою навчальної дисципліни відповідно змістових модулів, а також список рекомендованої літератури. Комплекс тестів створений таким чином, щоб завдання були спрямовані на вміння розуміти і використовувати професійну термінологію та на опанування методики сертифікації насіння. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Насінництво та насіннєзнавство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47244
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TZ_SERTYFIKATSIYA NASINNYA_24.pdf342.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.