Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47244
Название: Стандартизація та сертифікація насіння: тестові завдання зі спеціальності 201 ”Агрономія”
Авторы: Рожков, Артур Олександрович
Чигрин, Ольга Василівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Стандартизація та сертифікація насіння: тестові завдання до самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 ”Агрономія” за освітньо-професійною програмою ”Насінництво та насіннєзнавство”; Державний біотехнол. університет; уклад. А. О. Рожков, О. В. Чигрин. Харків: б. в., 2024. 26 с.
Краткий осмотр (реферат): Методична розробка містять 125 тестових завдань за програмою навчальної дисципліни відповідно змістових модулів, а також список рекомендованої літератури. Комплекс тестів створений таким чином, щоб завдання були спрямовані на вміння розуміти і використовувати професійну термінологію та на опанування методики сертифікації насіння. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Насінництво та насіннєзнавство».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47244
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
TZ_SERTYFIKATSIYA NASINNYA_24.pdf342.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.