Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-08T15:03:09Z | - |
dc.date.available | 2024-02-08T15:03:09Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47120 | - |
dc.description.abstract | В статті наведена порівняльна характеристика аміно- та жирно-кислотного складу морозива з козиного та коров'ячого молока. Розглянуте питання по визначенню оптимальної дози вітаміну С при виробництві молочного морозива з козиного молока | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведена сравнительная характеристика амино- и жирно-кислотного состава мороженого из козьего и коровьего молока. Рассмотрен вопрос по определению оптимальной дозы витамина С при производстве молочного мороженого из козьего молока. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article comparative description over is brought amino- and Fat-acid composition of ice-cream from goat's and cow milk. The determination of optimal dose of Vitamin C at milk ice-cream production from goat milk has been studied. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка технологии мороженого из козьего молока функционального назначения | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of technology of ice-cream from goat's milk of functional setting | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_10.pdf | 318.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.