Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, Т. А.-
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.date.accessioned2024-02-08T15:03:09Z-
dc.date.available2024-02-08T15:03:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47120-
dc.description.abstractВ статті наведена порівняльна характеристика аміно- та жирно-кислотного складу морозива з козиного та коров'ячого молока. Розглянуте питання по визначенню оптимальної дози вітаміну С при виробництві молочного морозива з козиного молокаuk_UA
dc.description.abstractВ статье приведена сравнительная характеристика амино- и жирно-кислотного состава мороженого из козьего и коровьего молока. Рассмотрен вопрос по определению оптимальной дозы витамина С при производстве молочного мороженого из козьего молока.uk_UA
dc.description.abstractIn the article comparative description over is brought amino- and Fat-acid composition of ice-cream from goat's and cow milk. The determination of optimal dose of Vitamin C at milk ice-cream production from goat milk has been studied.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleРозроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeРазработка технологии мороженого из козьего молока функционального назначенияuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of technology of ice-cream from goat's milk of functional settinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_10.pdf318.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.