Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46974
Title: Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Authors: Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Касабова К. Р., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів). Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 246-247.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46974
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_246-247.pdf705.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.