Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46974
Title: | Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) |
Authors: | Касабова, К. Р. Степанькова, Г. В. Шматченко, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Касабова К. Р., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів). Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 246-247. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46974 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_246-247.pdf | 705.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.