Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4687
Название: Аналіз господарської діяльності
Авторы: Ярова, В. В.
Велієва, В. О.
Посилаєва, К. І.
Ключевые слова: державний підхід;об’єктивність;спеціалізація;середньорічний виробіток;екологічну ефективність
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Ярова В.В., Велієва В.О., Посилаєва К.І. Аналіз господарської діяльності: методичні вказівки і робочі таблиці до практичних, семінарських занять та самостійної роботи. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент»: ХНАУ, 2021. 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни «Аналіз господарської діяльності» є оволодіння методикою і навичками ведення аналізу господарської діяльності шляхом отримання системи знань на основі наявних вітчизняних розробок, що діють, нормативних документів, об'єктивної оцінки внутрішніх і зовнішніх відносин організацій за допомогою аналітичних процедур, по результатам яких приймаються управлінські рішення. Завдання: вивчення конкурентоспроможності підприємства та його продукції; дослідження і поглиблення позитивних тенденцій у розвитку виробництва; виявлення недоліків, прорахунків у господарській діяльності і негативних умов господарювання; виявлення і організація використання резервів підвищення ефективності виробництва; розробка заходів щодо усунення недоліків; прогнозування розвитку виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4687
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AGD_Management_21.pdf596.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.