Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрова, В. В.-
dc.contributor.authorВелієва, В. О.-
dc.contributor.authorПосилаєва, К. І.-
dc.date.accessioned2022-08-11T14:35:31Z-
dc.date.available2022-08-11T14:35:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯрова В.В., Велієва В.О., Посилаєва К.І. Аналіз господарської діяльності: методичні вказівки і робочі таблиці до практичних, семінарських занять та самостійної роботи. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент»: ХНАУ, 2021. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4687-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Аналіз господарської діяльності» є оволодіння методикою і навичками ведення аналізу господарської діяльності шляхом отримання системи знань на основі наявних вітчизняних розробок, що діють, нормативних документів, об'єктивної оцінки внутрішніх і зовнішніх відносин організацій за допомогою аналітичних процедур, по результатам яких приймаються управлінські рішення. Завдання: вивчення конкурентоспроможності підприємства та його продукції; дослідження і поглиблення позитивних тенденцій у розвитку виробництва; виявлення недоліків, прорахунків у господарській діяльності і негативних умов господарювання; виявлення і організація використання резервів підвищення ефективності виробництва; розробка заходів щодо усунення недоліків; прогнозування розвитку виробництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.subjectдержавний підхідuk_UA
dc.subjectоб’єктивністьuk_UA
dc.subjectспеціалізаціяuk_UA
dc.subjectсередньорічний виробітокuk_UA
dc.subjectекологічну ефективністьuk_UA
dc.titleАналіз господарської діяльностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AGD_Management_21.pdf596.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.