Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСелютін, В. М.-
dc.contributor.authorЯкуба, Є. В.-
dc.date.accessioned2024-02-04T21:06:11Z-
dc.date.available2024-02-04T21:06:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЯкуба Є. В. Шляхи підвищення ефективності управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. В. М. Селютін. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46856-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleШляхи підвищення ефективності управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-48.pdf135.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.