Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46854
Title: | Проблеми та можливості розвитку кулінарного туризму на Слобожанщині |
Authors: | Шевченко, Д. Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селютін, В. М. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шевченко Д. Є. Проблеми та можливості розвитку кулінарного туризму на Слобожанщині. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. В. М. Селютін. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 47. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46854 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-47.pdf | 151.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.