Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46250
Title: | Основні напрямки стратегічного розвитку ресторанного господарства в Україні |
Authors: | Носач, В. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ткаченко, О. П. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Носач В. О. Основні напрямки стратегічного розвитку ресторанного господарства в Україні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. П. Ткаченко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 35. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46250 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-35.pdf | 138.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.