Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46117
Назва: | Маркетинг харчових продуктів: тренди та виклики |
Автори: | Савицька, Н. Л. Жугус, О. В. Афанасьєва, О. П. Мороз, І. Є. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Х.: НАНГУ |
Бібліографічний опис: | Савицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П., Мороз І. Є. Маркетинг харчових продуктів: тренди та виклики. Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія; за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. П отапова, проф. Н. Л. Савицької, доц. Л. Ф. Товма. Х.: НАНГУ, 2020. С. 486-516 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46117 |
Розташовується у зібраннях: | Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Savytska_Zhehus.pdf | 671.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.