Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавицька, Н. Л.-
dc.contributor.authorЖугус, О. В.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, О. П.-
dc.contributor.authorМороз, І. Є.-
dc.date.accessioned2024-01-24T18:32:27Z-
dc.date.available2024-01-24T18:32:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСавицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П., Мороз І. Є. Маркетинг харчових продуктів: тренди та виклики. Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія; за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. П отапова, проф. Н. Л. Савицької, доц. Л. Ф. Товма. Х.: НАНГУ, 2020. С. 486-516uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46117-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: НАНГУuk_UA
dc.titleМаркетинг харчових продуктів: тренди та викликиuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
Розташовується у зібраннях:Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Savytska_Zhehus.pdf671.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.